HTML

Amici

Amici Csodaországban Hazafelé tartok. Hegyre fel-hegyről le. Egyszer hazaérek... Közben ÉLEK, nemcsak vagyok! "Én nem csalódom – minden szervem óra, mely csillagokhoz igazítva jár." /József Attila/ "Amit szivedbe rejtesz, szemednek tárd ki azt; amit szemeddel sejtesz, sziveddel várd ki azt. A szerelembe – mondják – belehal, aki él. De úgy kell a boldogság, mint egy falat kenyér." /József Attila/

Friss topikok

Linkblog

2008.04.20. 15:07 Amici

Kirándulás

 

Szeretek kirándulni, vagy inkább sétálni a természetben, az erdőben, a hegyekben, vízparton. Ebben az a legjobb, hogy olyan, mintha az útnak soha nem lenne vége. Csak megyek, de a fák nem fogynak el, mindig jönnek újabbak, mindig van fel, és mindig van le, és ott van a víz. Még a legkisebb tóban vagy folyóban is ott van a végtelen.
Ilyenkor, még ha tömeg is vesz körül, úgy érzem magam, mintha senki nem lenne rajtam kívül az egész földön: csak én és Isten, mi ketten.
Mintha kiragadna valami az engem fogva tartó valóságból és Csodaországba repítene egy pillanat alatt. Szükségem is van ezekre az élményekre, különben a hétköznapok elhitetik velem, hogy az élet nem több mint 8 óra munka, 8 óra pihenés és 8 óra szórakozás. Éreznem kell a végtelenséget, a természetben jelenlévő örökkévalóságot. Ezeket a pillanatokat igyekszem mélyen magamba szívni, raktározni, hogy legyen miből táplálkoznom a következő találkozásig…

Szólj hozzá!

Címkék: isten kirándulás természet örökkévalóság


A bejegyzés trackback címe:

https://amici.blog.hu/api/trackback/id/tr86434039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása